Menu
Winkelwagen

Over Ons

Welkom bij LaptopPlanet ! Wanneer het snel, simpel & betrouwbaar moet zijn!

LaptopPlanet is al jaren een betrouwbare partner voor het MKB, scholen, opleidingcentrums en IT bedrijven & webshops voor ICT apparatuur en advies.

Na jaren enkel als "groothandel” aantallen te verkopen, hebben wij besloten om onze activiteiten ook te keren tot thuis gebruik en consumenten! Wij zijn erg verheugd met deze uitbreiding en vinden het fantastisch dat consumenten ook gebruik kunnen maken van onze producten, maar nog belangrijker klantenservice en kennis van LaptopPlanet. 

Wij hebben en werken nog steeds samen met de grote speler binnen ons branche, en willen een prettige samenwerking voortzetten door onze producten in "bulk” voor in de handel aan te bieden, maar ook hetzelfde kans aan consumenten aan te bieden. Wij zijn dan ook van mening dat ons concept op deze manier een leuke aanvulling zal zijn binnen het "refurbished” markt. Wij kunnen direct uit ons eigen voorraad leveren en onze klanten te woord staan voor advies of garantie gevallen met ons jarenlange kennis. 

Daarnaast hebben wij ook een concept voor bedrijven, scholen en opleidingcentrums om hardware te HUREN, dit scheelt enorm in kosten en is een mooi uitkomst voor tijdelijke projecten, examens en andere doeleinden.

U kunt bij LaptopPlanet terecht voor alle soorten laptops, dekstops, server componenten. Wij kunnen indien gewenst grote aantallen leveren en eventueel verhuren. U kunt voor al uw vragen bij ons terecht, wanneer wij u niet kunnen helpen zullen wij ons best doen om u in de goede richting te adviseren. 

De refurbished en ex demo laptops in ons assortiment zijn eerder gebruikt, maar zijn na een professioneel refurbish-proces en grondige schoonmaakbeurt weer zo goed als nieuw. Deze zijn nog jaren voor werk of studie te gebruiken.

LaptopPlanet heeft enkel A merk laptops zoals HP, LENOVO, DELL, ACER, FUJITSU etc. Wij zorgen dat al onze producten volledig zijn getest, alle componenten en aansluitingen werken & u ontvangt al onze laptops en desktops volledig geinstalleerd en geconfigureerd zodat deze bij ontvangst volledig gebruiksklaar zal zijn.